Koi Bonsai

Nummer 1 fan van de Kpi Princess gokkast

afslankpillen

Posted on   in Uncategorized

Ik schrijf waar ik over wil schrijven en vandaag wil ik het graag over schoonheid in het algemeen en dan met name het gewicht. Het ideaalbeeld wat men altijd maar voor zich heeft, wanneer we het hebben over uiterlijkheden. Het lijkt gewoon voor sommige mensen niet duidelijk te zijn dat het in het leven niet alleen maar om uiterlijk draait. Het i ongelooflijk hoe vaak je dan toch ziet dat men toch valt voor de val der uiterlijkheden. Niet alleen de dommen onder ons zijn slachtoffers, maar zelfs ook de “slimmeren”lijden hier onder. We kunnen daar niets aan doen. Het is gewoon zaak dat er een soort bewustwording ontstaat en dat men daar naar gaat leven.

Afslankpillen als symbool

De afslankpillen die je tegenwoordig om de oren gegooid worden staan symbool voor de samenleving waar we in leven. Je ziet over afslankpillen aanbiedingen en acties. ┬áDe een belooft nog betere resultaten dan de ander. Het is om moe van te worden. Maar het erge is. Men koopt deze afslankpillen, wat als je het mij vraagt gewoon placebo’s zijn. En geven dan ook nog eens positieve reviews, zodat daarna nog meer mensen die afslankpillen kopen en dus zitten we in de spiraal der stommiteiten. Het is toch niet te geloven, dat zelf respecterende mensen uit onze samenleving, gewoon met open ogen trappen in deze kant en klare, klinklare nonsens. Ik kan er niet bij.

 

Afslankpillen waar je binnen 3 weken zogenaamd 20 kilo kwijt kunt raken Ja dat kan ook wel, als je letterlijk 3 weken keihard gaat rennen, en daar niet bij eet. Ja dan val je inderdaad 20 kilo af binnen 3 weken, maar dan lig je ook gelijk in het ziekenhuis. Dat dan ook weer wel. Hier wordt dan ook vaak geen rekening mee gehouden. Snel afvallen is nooit gezond. Op een verantwoorde manier , middels gezond eten en verantwoord sporten afvallen. dat is hoe het hoort!