Koi Bonsai

Nummer 1 fan van de Kpi Princess gokkast

IKKS kinderkleding

Posted on   in Uncategorized

Genoeg over m’n hobbies. De ode is geweest en nu ga ik lekker schrijven over zaken die mij bezighouden. Ik ga het vandaag hebben over kinderkleding en welke merken ik het leukst vin. Met name mijn favoriete merk ga ik eens goed in het zonnetje zetten en onder de loep nemen. We hebben het in deze over de kinderkleding van IKKS. ┬áIk weet wat je nu denkt: IKKS, wat een aparte naam.. Dan sla je in weze ook de spijker op de kop. IKKS kinderkleding is namelijk ook een apart merk kinderkleding.

 

IKKS

IKKS is lekker apart

Wanneer je kijkt naar de kleding die de kids tegenwoordig dragen, word ik daar persoonlijk absoluut niet vrolijk van. Te trendy, te veel gericht op: Kijk eens wat mijn ouders zich kunnen permitereren. Nou, ik kan je vertellen en in dit geval voor je opschrijven, dat ik hier op kots. Wat een verschrikking. Hoe kan het toch zo zijn dat we ons tegenwoordig zo erg hebben kunnen laten zakken, dat we onze kinderen gebruiken als manier om onze financiele positie tentoon te stellen. Terwijl wij met z’n alles (hiermee doel ik op relatief jonge ouders tussen de 30 en 40 jaar) toch echt van een generatie kwamen waar we het met z’n allen toch echt niet superbreed hadden De hele maatschappij had het redelijk goed en er waren geen uitschieters naar onder of boven. Uitzonderingen daargelaten uiteraard.

Dat gezegd hebbend, wil ik mijn complimenten uitspreken richting het Kledingmerk IKKS. IKKS is echt apart. Niet gemaakt om fancy te doen. Het is ook nog eens gemaakt van een prachtige en stevige stof. Bijna niet kapot te krijgen. De achterliggende gedachte van IKKS bevalt mij ook uitstekend: Kids moeten weer de straat op. En als ze de straat op gaat, moet de kleding daar geschikt voor zijn. Robuust en duurzaam;) Buiten dit feit om is de kinderkleding van IKKS ook nog een super goedkoop. Mijn tip aan alle ouders is dus: mocht je op zoek zijn naar niet al te fancy kinderkleding, het zat zijn dat alles maar zo fancy achtig moet en wil je dat de kinderkleding betaalbaar is: Koop dan de kinderkleding van IKKS!