Koi Bonsai

Nummer 1 fan van de Kpi Princess gokkast

Volkswagen leasen

Posted on   in Uncategorized

Ik zit een beetje in een dubio. Ik wil de nieuwste Volkswagen Golf hebben. Nu vraag ik me serieus of of ik de volkswagen ga leasen of kopen. Wanneer ik op Google zoek op Volkswagen leasen, dan krijg ik zoveel opties. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Wanneer je klikt op bovenstaande link kom je uit bij Ros finance, dit leek me wel een betrouwbaar bedrijf. Ik heb ze toen opgebeld en ik moet zeggen dat ik supervriendelijk geholpen ben door het personeel. Ongekend wat een professionalisme en vrolijkheid. John Ros (eigenaar van Rosfinancial leas) heeft mij tot in de puntje uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Er zijn namelijk nogal wat verschillende leasemogelijkheden. Denk hierbij bivoorbeeld aan Private leas, Financial leas, Operational lease en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Het is een beetje afhankelijk of ik de auto op mijn bedrijfsnaam wil zetten of dat ik de auto zeg maar privé wil leasen. Ik neig naar Financial lease. Dit zou betekenen dat ik de volkswagen op mijn bedrijf ga zetten. Dit houdt dan in dat ik een klein deel van de kosten via een creatieve manier kan afschrijven. Dit heb ik in overleg met mijn boekhouder dan ook besloten eergisteren. Het gaat de Financial lease optie worden. Ik ben er superblij mee. De golf is binnen 2 maanden een feit. Ik kan m’n geluk niet op.

 

Hieronder een foto van mijn nieuwe aanwinst in spé. Je ziet dat de volkswagen fantastisch gestroomlijnd is en dat het ook gewoonweg vanaf de eerste blik op het blok een prachtauto is. Eentje waarmee je vol trots bij een klant kunt aankomen zeg maar. Niet te patserig, gewoon mooi en zakelijk. Dat zijn dan ook de 2 redenen waarom ik nu gekozen heb voor de nieuwe volkswagen golf. Zie foto hieronder:

volkswagen leasen